ELIN: STUPID IN LOVE


ph:jag

fia-lotta: life


kolla här vilket fint armband jag fick av liv idag!! tack liv<3

ida&elinJust nu sitter vi på altanen. Snart ska jag(ida) åka till risbroplan och äta pizza, spela kubb och vara med min fina klass. Och jag(elin) ska åka och hämta emma(kompis) vid andra sidan, hon ska sova här. Snart kommer Internet paja, för nu väntas värsta ÅSK vädret… hehe! hejsvejs.

ELIN: SOMMARLOV, NÄSTAN.


I ungefär en vecka har jag haft stress huvudvärk.. Har legat på natten och nästan känt att jag ska spy.. Kan ju vara det värsta som finns.. Men nu hoppas jag att det går över! En enda skoldag kvar sen SOMMARLOV!!! Imorgon tills på måndag är vi lediga, tisdag: BF dag!(Barn&fritid) vid eskiln. Onsdag: lediga från när vi var på barnens dag på en lördag. Torsdag: en vanlig skoldag. Fredag: SOMMARLOV!!!!! Det känns ju rätt najs!

elin:


ELIN: KRYSSNINGAR UTOMLANDS

Något jag alltid har velat gjort är att åka på kryssning utomlands. Det verkar ju jäkla mysigt ut som helst!! Har ni åkt på kryssning utomlands?

Maldiverna Barfotakryssning
Att öluffa i Maldiverna har varit i princip omöjligt, till följd av transportsystem och besöksregler. Nu finns lösningen. Våra unika barfotakryssningar tar dig på en eller två veckors rundtur med dagliga strandhugg vid palmöar och korallrev. Fartyget är litet och stämningen avslappnad. Glöm allt du hört om snobbiga kryssningar på stora båtar med dress code, här tillbringar du dagarna i linne och shorts (eller badkläder och cyklop) och kopplar av totalt från alla krav.
HÄR kan du läsa mer.

Kryssning från Mallorca.

Upplev en mängd spännande och sevärda platser runt västra Medelhavet, samtidigt som du lever ett behagligt kryssningsliv ombord på trivsamma Thomson Dream. Beroende på vilken rutt du väljer kan du få uppleva allt från natursköna öar som Korsika och Sicilien till storstäder som Neapel, Rom och Barcelona.

Bara kryssning eller extravecka – valet är ditt!
De en vecka långa kryssningarna utgår från Mallorca, och du väljer själv om du vill boka enbart flygresa och kryssning eller kombinera med en extravecka för sol och bad på Mallorca. Du kan i så fall välja vilket resmål och hotell du vill i vårt stora urval på ön.

HÄR kan du läsa merHÄR KAN DU hitta fler olika resor.


ATT VÄLJA GLÄDJE – KAY POLLAK
att välja glädje är inte alltid så lätt men Kay hjälper en på traven. Jag har inte kommit så långt i den här boken, men jag tycker att det är viktigt att hela tiden läsa någonting inspirerande. Jag har tappat min ”glädje” som jag hade i början på året, för slutar man tänka på sina tankar och hela tiden är medveten om sin känsla i kroppen och tanken så går det inte så bra, då flyter allt på och man blir lika irriterad på alla och allt, hela tiden.

Jag valde att visa er två citat från boken och jag rekommenderar den till alla som vill förändra sin värld lite. Kolla på biblioteket, loppisar eller på någon bokhandel, den är inte alls dyr.
/ Lisa


ELIN: BE THANKFUL FOR WHAT YOU HAVE!

Be thankful for what you have today, because it could all be taken away tomorrow.