ida: jag vill bli rik!

En av mina drömmar i livet är att bli rik. Jag vill ha pengar för att kunna hjälpa folk!
Jag minns en gång när jag var liten, jag var inne på coop och skulle köpa makrill (bara för att jag älskade det..)
När jag hade betalat och var på väg ut satt det en man som mamma och pappa hade berättat om förut. För mannen brukade oftast sitta där. Han var alkoholist och hade ingenstans att bo.
När jag gick förbi honom tyckte jag så himla synd om honom. 
Jag ville så gärna ge honom mitt trepack makrill. För jag kände att han behövde det mer än jag. Men jag vågade inte. Och jag minns att jag mådde så dåligt att jag inte vågade ge honom makrillen. 

Jag har redan som liten varit en djurvän/"doktor".
Man fick absolut inte döda flugor, myror och andra djur.
Om någon hemma hade gjort illa sig så var jag doktorn.
Hade en låda full med plåster och bandage osv.
Jag drömde om att jobba inom sjukvården eller veterinär.
Jag älskade att ta hand om folk och djur.

Nu förtiden är det jag som går mellan tjafs/bråk. (om det inte har med vapen att göra).
En gång gick jag mellan och fick en smäll i huvudet.. Vilket jag skrattade åt DÅ och gör det än idag.
MEN jag gillar inte när folk gör illa varandra! Jag kan inte bara stå där och se på. Samma sak när folk skriver dumma kommentarer på facebook. Då är jag den där dryga som ska "leka" kamratstödjare.
Eller när vi tränar cheerleading och någon står i caféfönstret och skrattar åt någon av mina tjejer. Det är inte okej!!! När mina vänner bråkar med sina vänner, jag förstår inte hur dom kan sitta och kalla varnadra "fitta, hora.." Skrika varandra rakt i ansiktet. Om någon gråter så vill jag trösta. Kan tänka mig att jag kan vara lite dryg när någon gråter så kommer jag där från ingenstans och vill att den ska må bra.. heh!

Skulle jag någon gång i framtiden bli rik skulle jag vilja hjälpa folk som behöver hjälp! ♥

första gången jag var utomlands med mina två vänner i turkiet så sprang det ju runt lösa hundar som vi tyckte synd om. Här är en hund som vi köpte korv till. Hunden hade en bruten tass som förmodligen hade varit det kanske länge. 

:( hunden kunde stödja på tassen, så den har väl "växt" till sig sådär.

en annan hund som vi gav vatten och lite mat till =)

söt!

En annan hund som vi också gav mat till!

fia-lotta: over my bed

beställde hem lite bilder i söndags så satt upp dom idag. Åh vad jag gillar foton,de är så fint. 
Nu ska jag fixa det sista med kläderna & garderoben, blev fast vid tv i en timme. Puss

emma: let's do this

Jag MÅSTE sätta mig ner och göra klart mina uppgifter som ska in efter lovet men jag kan inte, så jävla irriterande! Så nu måste jag gå upp på mitt rum stänga dörren och göra klart dom!! Tjaaarååee

fia-lotta: fixar & städar

som rubriken säger, har precis fixat klart lite på mitt rum så nu håller jag på att städa. Ska hänga/vika in massa kläder i garderoben och så. Kanske tar kort och lägger in sen,PUSS

emma: glad tjej!

woohoo, titta vad jag fick när jag kom hem!! Ida och fias present till mig. NÖJD tjej + att det är vår ute och kan inget annat än njuta! Pussshej

Lisa: Påväg hem

Sådär! Nu är jag äntligen påväg hem :-) Föreläsning på förmiddagen och sen har jag jobbat på eftermiddagen :-) Det nya extrajobbet som rekryteringsassistent på Adecco är verkligen hur roligt som helst och alla som jobbar på kontoret är verkligen jättetrevliga!! Man blir så glad varje gång man är där :-) Ska dit imorgon igen (hjälp! När ska jag hinna plugga?!).

Vädret är ju fantastiskt också, är så nöjd så ^^,


ida: studsmatta

ojoj, det är så himla fint väder idag!!
jag bestämde mig nyss för att hoppa lite studsmatta. 
Första gången iår!! fifan va jobbigt det var! höll på ju att spy efter 10 minuter! ;)
Men hoppa studsmatta är SUPERBRA träningen för hela kroppen. Speciellt kroppskontrollen/balans.


hittade ingen studsmattebild.. men denna får duga ;)!
Jag i malmö för några år sedan!

elin: Ghazala Beach Hotel, Sharm el Sheikh

(förprogrammerat inlägg. Nu är vi förmodligen framme i egypten, om det inte har hänt nått på vägen, haha nej skoja bara!).
Här kommer vi bo i en vecka. Känns rätt bra!! & jag kommer tusen bilder! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih

elin: hejhopp!!

Vi kom fram till arlanda vid 10 igår kväll, och sedan dess har vi sovit på as sköna fåtöljer! Vi ville knappt gå där ifrån.. hehe! Just nu sitter vi och väntar tills klockan ska bli halv 6 då jag ska växla pengar sedan ska vi lämna väskorna. Klockan kvar i 7 går vårt flyg! Jag har gjort ett inlägg runt elva tiden med bilder där vi ska bo på.

Vi får se om jag kommer kunna uppdatera något mer. Annars hörs vi om en vecka. Ha det bäst!!♥♥ PUSSSSSS!!!!


fia-lotta: kvällen

Vid klockan 7,halv 8 mötte jag upp lisa och felicia sen gick vi till gm där vi mötte upp hanna-louise,liv & hannah. Vi va på gm och lyssnade på lite band som spelade. Sen vid klockan 10 halv 11 började vi gå hem mot liv där vi skulle få skjuts hem. Nu ska jag gå och sova, är super trött!! Nattinatti ♥

Lisa: love her!

Alltså Victoria i Top model Sverige är ju så fantastisk på nått sätt ^^, Hon är så gullig och rolig. Sitter och skrattar här för att hon är så tokig och häftig. Hon är verkligen en asball tjej som går sin egna väg känns det som. Vad tycker ni? Är hon inte en härlig människa?! :D


elin: NU ÅKER JAG!!!!!!


(pratade med mami i telefon).
Snart kommer Emma och hennes pappa och hämtar upp mig, sedan åker vi till avesta och därefter åker vi tåg till arlanda!!!!!! Och imorgon bitti kliver vi på planet till egypten!!!! iiiiiiiiiiiiiiih. Första gången jag ska åka flygplan, haha fyfan vad jag är nervööööös! HEJDÅ SVERIGE!!!!! hejdå min familj.