elin&emma: happy feet

Våra flickor Lina och Hanna som vi inte har vart med på hundra år sover här inatt och just nu ligger vi och kikar på happy feet 2. Bilder från idag kommer imorgon. Puss

emma: tatto #2

woohoo nu är tatueringen klar!! Gjorde fan ont ibland men är så sjukt nöjd! Och familjen är självklart med i tatueringen! APNÖJD iallfall!

Lisa: Tacomys

Just nu har jag tre tjejer här och vi har precis ätit tacos. Jättemysigt :) Sånahär kvällar gillar jag verkligen ^^,


elin: i nästan fyra timmar

Kan ni fatta!? Jag kan knappt fatta själv.. sedan tjugo i tre har jag suttit på mitt rum och pluggat matte, tills nu!!(okej, jag var ute med hunden i 10 minuter,). Fan vad bra jag är!!! Wiho.

fia-lotta: ss

några outfits från stockholm streetstyle som föll mig i smaken.

emma: orange


Helgens blogg # 1


Grattis till söta Filippa som blev lördagens "Helgens blogg". Här hitter ni henne blogg! Vill du vara med om att bli helgens blogg, kolla här.

Ida: dagens + thaiboxning

T-shirten är från forever 21 och shorts från berskha.har nyss gymmat i ca en timme. OCh På gymmet var det thaiboxning på tvn och eftersom Jag tränar kickboxning, vilket är ungefär samma som Thailboxning så gjorde jag bara lite på skoj ett slag i luften som vi brukar göra på kickboxningen. Då såg han som jobbade på gymmet det och ville självklart lära både mig och Svensson mer. Så vi körde på och det var superkul! JAg har ju inte tränat kickboxning på jättelänge. Det var nice för han gick in väldigt mycket på teknik. Visade noggrannt och bra. Hemma så kör vi liksom bara. Inte så jättemycket "gör si, gör så.. vrid höften mer " osv.. så stört svettigt och lärorikt:)!!

elin: bilder från igår&idag

Jag mötte upp emma vid stan och så köpte vi lite gott.
Sedan gick vi och satte oss vid parken.
När vi kom hem till emma så gick ni ner till bastun.
bästa
Mmmmmmm varmt
Vi åt tacos.
Vi somnade halv 10, vaknade 12 på natten igen och somna igen halv tre.

Lisa: mot gymmet

Idag har jag redan hunnit städa undan lite, gjort rent på toan, varit ute med Alice, ätit frukost, källsorterat och handlat mat. Effektivt! Snart åker jag till gymmet och tränar ett pass med Emmelie. shoot.


Håller ni med?

fia-lotta: mjukglass

Idag efter skolan åkte jag felicia,hanna-louise och liv och åt årets första mjukglass. Super gott! dock var vädret inte det bästa men det höll sig till på hem vägen då det börja hagla. Nu ska jag njuta av fredagen och första lovdagen,puss!

Lisa: fredagsmys!

Jag sitter hemma hos Hella i hennes fina hus. Vi har nyss ätit tacos och nu ska vi kolla på let's dance premiären :) Ha en bra kväll!