emma: fredag

Haft praktik sen kl 10, vid 5 kom john så klippte jag han. Efteråt bjöd han mig på kalle på spången, hur gott som helst! Imorgon blir det en rejäl sovmorgon för båda två. Puss


Elin: hej vinter!


Lisa: sjukhuset

Jag har nyss kommit hem från läkaren. Minns ni att jag fick en allergisk reaktion för någon helg sedan? Var iallafall till läkaren och bad om kortison medicin som hjälper att vidga luftvägarna när man får en reaktion. Sen fick jag även göra några fler allergitester vilket kändes skönt, dock tycker jag att det är obehagligt med blodprov :P


Ida: 20 dec ♥

Då har jag bokat flyg hem till Sverige ♥
Kommer hem för fira jul och umgås med min underbar familj & vänner!
Åker tillbaka 31 dec för att fira nyår här i England! 


Ida: stress-dag & "present"

röv va stressigt det har varit idag..
Pappan brukar i vanliga fall jobba hemma på torsdagar då jag går i skolan och han kan hämta upp barnen. Men idag kunde han inte det. Efter skolan 15:15 gick jag raka vägen till skolan för att hämta ungarna (eller dom var hemma hos en kompis). Kom dit runt kl 16:00. Sedan hem igen, kom inte hem för än 16:20. Fixa mat, hänga upp tvätten osvosvosv. Hej och hå..

Men såna dagar är bra ibland. Kroppen behöver lite stress för att må bra!

Och igår kväll, efter Felix hade varit på cubs (scaut). Så hade dom gjort massa julpyssel. 
Och titta vad han hade gjort till mig :*)

En gran med massa godis på och en liten julkula :')!

emma: död

skolan tar död på mig, har ingen frihet. Vaknar åker till skolan kommer hem och sover. Mitt liv just nu, sorry för kass uppdatering!


Fia-lotta: hej

Åh vad jag är himla dålig på att uppdatera. Jag är så trött när jag kommer hem och så har jag ibland grejer att göra. Imorgon har jag en lektion sen kanske jag, Fanny och Louise åker till erikslund och går på Ikea och så, tar nog med mig kameran!
Nu ska jag snart sova, somnade inte förrän halv 12 igår så är super trött. Godnatt finisar!!


Elin: babyrosa


Lisa: julgardiner

Jag fick hem julgardinerna som ska upp i vardagsrummet i år! Jag är så nöjd :-D På söndag ska jag julpynta (min nya tradition är att julpynta på första advent) så då får ni se hur det blir i fönstrena med de nya gardinerna ^^,

Har ni börjat julpynta eller har ni också några traditioner?


elin: torsdag

Keep smiling because life's a beautiful thing and there is so much to smile about. <3
 
Idag har jag vart på Saco mässa i Stockholm, så har inte hunnit bloggat något.. Imorgon är det äntligen fredag!! Som jag har längtat. Nu vill jag bara att de här veckorna ska gå fort så vi får jullov!! iiiiiiih.

Lisa: how to studying

Jag vill ge ett tips på ett bra sätt att plugga in saker inför ett prov/tenta. Jag gör ALLTID en sammanfattning av boken eller böckerna som tillhör kursen. Jag utgår från kapitlen och skriver ner det viktigaste eller så använder jag mig av instuderingsfrågorna om det finns några! Idag har jag börjar göra små plugg-kort där jag skriver ner en fråga och på baksidan ett svar. Tex:
Vilka likheter och skillnader finns mellan olika sätt att definiera ledarskap? - Står det på framsidan och på baksidan står svaret!

Inlärning sker bäst genom generering, alltså när man själv försöker minnas vad något var. Då får hjärnan arbeta med faktan på ett annat sätt än att bara försöka läsa in allt som står!


Lisa: en bild att tänka på