Ida: stannar lite längre

 
Planen från början var att jag skulle lämna min familj här i England i slutet på juli då familjen skulle ha en "sommar au pair". Tanken var att hon skulle vara här under hela sommaren men nu blir det tyvärr inte så.
Vilket blev en massa krångel med mina värdföräldrars semester osv. Så jag erbjöd mig att stanna till september iallafall. Så ni vet ^^

Min plan är ju fortfranade att stanna kvar längre. Men inte som au pair. Jag vill hitta ett "riktigt jobb". Hitta boende, så jag liksom har mitt egna. Inte behöver "oroa" mig över andras grejer osv.
När det kommer till den dagen jag ska söka jobb så skulle jag jättegärna vilja jobba på ett fik, i en klädaffär eller restaurang skulle vara nice! 

Vi får se vart framtiden tar mig!


elin: helt svart

skjorta-ginatricot. tights-bikbok. skor-nelly

Ida: Räv!!!

glömde ju helt bort att berätta att igår när jag engvall och victoria var på väg hem från missoula så såg vi en räv. Mitt inne i stan!! haha helt galet. Den verkade inte vara så speciellt skygg av sig. Vi stod liksom bredvid den och tog kort. Eller den såg väl lite halvt rädd ut när vi kom fram. Men inte så speciellt, den försökte liksom inte springa iväg eller så!

Åhhh jag älskar verkligen djur!! ^^ Eller ja, allt utom fjärilar, haha!
 så fin :')!!!

fia-lotta: torsdag,fredag och lördagsmorgon.

bilder från lördagsmorgon.

Hej, det var ett tag sen! I torsdags sov jag kvar i västerås tills på fredagen,så tog bussen dit direkt efter skolan. Vi gjorde inte så mycket mer än att vi åt glass, gosade med hans katt och skrattade av trötthet.
På fredagen tog vi bussen till skolan och så hade jag en vanlig skoldag. Efter skolan på fredagen åkte jag hem fixade mig lite och tillbaka till v-ås senare mot kvällen eftersom det var kg-fest.
Så mötte upp tjejerna och vi tog bussen dit och dansade tills fötterna värkte, jag felicia och lisa sov hos ida. Vi åt god lördags-frukost på en solig veranda med fin musik, himla mysigt!!

fia-lotta: sjuk och frukost på sängen.

Stannat hemma från skolan idag med en förkylning som trängt sig på nu på sista aprildagarna. 
Vaknade av att emma och elin kom in med frukost på sängen, himla fint! Idag ska jag dricka massor med te för att krya mig och bara ligga i sängen och kanske slå på någon bra film. Och så ska jag blogga om förra veckan som jag inte hunnit!! Ni får ha en fin valborg,Puss!

Ida: Gårdagen

Här kommer lite bilder från och igår. 
Vi drog en sista runda på stan, lunchade i stan sedan drog vi oss hem för att hämta upp ungarna.
Senare på kvällen åt vi ute, sedan så drog vi på med några öl, cider och redbull! Kom hem runt, halv 1 tror jag. 

Idag åker engvall hem. Så vi ska väl mest chilla antar jag. 

yeah!

elin: modekungen

ÅH. Vad jag älskar alla kläder från modekungen<3 Gaah.

emma: fullt upp

Har haft fullt upp idag, först praktik sen kom jag hem halv 8 och har duschat å käkat. Hinner tyvärr inte slänga in nå roligare bilder än en bild på mig själv med snyggaste frillan i stan. Ha en bra valborg imorgon allihoppa. Pusss!


elin: shit

Haha, det här är helt sjukt! SÅ bra.

elin: rösta?

Sista chansen att rösta på mig och mina bästa tjejer! Imorgon avslutas tävlingen.
-----> sunsilk.se/fb/team/1097 
TACK!<3

Lisa: better sore than sorry

Man ångrar ALDRIG ett träningspass efteråt, man mår bara bättre! Nyss satt jag i soffan och glodde. Funderade på att hoppa in i duschen men bestämde ist att jag skulle ta en kortare löprunda innan, så himla bra val och man blir ju lite mallig ;-) Nu ligger jag nysprungen och nyduschad i soffan och kollar på Partaj! :D Bättre en kortare runda än ingenting alls - allt räknas!

(Inlägg från igår - gick inte att uppdatera då)


elin: stentvättade jeans

Jag är lite småglad för tillfället att jag kan gå i Emmas garderob och låna hennes jeans;)

Imorgon och på onsdag är vi lediga. Fyfan vad skönt!