Ida: ingen aning!

Alltså nu är jag i den situationen där jag ska börja söka jobb.. (här i England då för er som missat det).
Mitt problem är VAD vill jag göra?! jag har verkligen ingen aning. Jag har varit inne på jobba i klädaffär, men hmm jag vet inte. Kanske.. ?

Carlos sa något jättefint här om dagen när jag berättade att jag var inne på att jobba i en klädaffär. Carlos sa "Du ska jobba med något högre. Vara den som bestämmer vad som ska tas in i en affär osv"
Han sa lite också att jag har ju bloggen, duktig på fashion, sedan gick han in på starta eget. 

Men då om jag skulle starta eget vad skulle det vara?! iiiiiiiiiiiiiingen aning.
Jag har länge varit sugen på att bli butikschef för en klädaffär. Men det kan jag ju såklart inte bli på en gång ^^
det får jag jobba upp mig på. Därför har jobba i butik varit en grej jag vill. Och jag tror på mig själv, vill jag verkligen bli butikschef så kommer jag bli det. Det enda som kan vara mitt problem med butikschef är min matte.. Men det kan jag ju alltid plugga upp! ;) 

 
Jobba i ett cafe, öppna eget cafe har jag alltid velat.  I 9an var jag nära att söka konditori gymnasium. För jag praktiserade på smebacksbagarn i söderbärke. och hjälp va kul det var! Började tidigt som tusan på morognen och bakade och grejade, hur kul!!! 

 
Jobba med djur, i en djurpark, mata djur, ta hand om dom vore så grymt kul också. För jag verkligen ÄLSKAR djur! :')

 
Naglar/smink vore sjukt kul det också!!!
 
Japp, vi får väl se vad jag hittar på! ;)


elin: nya skor<3

Chockad att det inte var klackskor? Jag med.. hehe. Alltså, mina nya skor!<3<3 Jag har storlek 35, och dom passar perfekt!! 499kr Här hittar ni dom.

emma: weekday

Nya jeans - jc, nytt linne - weekday.
Dags att byta om till något skönare och fixa matlåda sen åka iväg för tredje jobbdagen denna vecka! Puss

emma: köpenhamn

Mer bilder från vår semester! Denna dag tog vi tåget över till danmark och gick först och kikade lite på stan sen gick vi på tivolit som ligger mitt i stan. Väldigt mysigt men var så fruktansvärt varmt så vi stannde inte så jätte länge!

Lisa: you need to think big to become big

 
Rubriken talar sitt tydliga språk! Du behöver ha en stark självkänsla, men du behöver också våga och jag tror att man vågar om man har en stark självkänsla. Även om du misslyckas med det du bestämmer dig för att göra just nu så är du inte misslyckad som person. Läs dessa två citat från två framgångsrika personer:
 
Failure defeats losers, failure inspires winners.” Robert T. Kiyosaki
Success is walking from failure to failure with no loss of enthusiasm.” Winston Churchill
 
Ni som följt bloggen sedan start vet att jag om någon misslyckats ett antal gånger och visst kändes det jobbigt just då men nu vet jag vad jag klarar av och vad jag VILL göra. Jag har ju insett vad som inte fungerar för mig. Många som inte vågar prova kommer heller aldrig att få reda på dessa saker som sig själva, vilket är synd. Gör det som känns rätt eller det som DU vill testa på. Känns det inte rätt efter ett tag eller att du kommer på att det kanske inte var någonting för dig, då kan du lägga av med det och testa någonting nytt! Du kommer aldrig att veta om du inte testar.
 
Såhär resonerade jag innan jag åkte iväg som aupair: "Okej, jag kan absolut inte förlora någonting på att åka. Stannar jag däremot hemma och inte testar på så vet jag inte heller om det här med att vara aupair ens är min grej!"
När jag kom hem, efter att ha avbrytit mitt år tänkte jag såhär: "Okej, nu vet jag ju faktiskt att aupair är inte riktigt någonting för mig, även om jag hade kul. Jag är glad att jag åkte för nu slipper jag sitta hemma och undra om det där med att vara aupair var något för mig, nu vet jag."

Ida: säger hej då till balsammetoden!
Om ni minns så började jag med balsammetoden i januari någon gång.
I förrgår valde jag att sluta.. Varför vet jag engetligen inte. Eller jo det gör jag ju. Men ja, jag kände att det var dags att gå vidare ;)!? haha..

DOCK kommer jag nog inte gå tillbaka till Shampoo, utan hålla mig kvar till mitt balsammetoden balsam "timotei", som för mig känns/är/tvättar som ett shampoo. Dock får jag se hur det blir med att stunta i shampoot. För Balsamet jag använder som shampoo just nu (timotei) innehåller inga sulfater, vilket ett shampoo/balsam bör göra för att kunna tvätta bort (de felsta) silikonerna som är kvar i håret.. Jag har två olika silikoner i mitt john frieda som inte är vattenlösliga.. Men ja som sagt, vi får väl se ;)!

Welcom back babies! <3 Tvättade håret igår och använde mitt timotei balsam som shampoo och sedan john frieda conditioner. Sedan hår oljan i nytvättat, blött hår.


några frågor på det?!

Elin: godnatt fina ni!


elin: studenten

Studenten 2013. <3

fia-lotta: tivoli.

Lägger ut lite england bilder då och då, här är ännu mer från när vi clacton beach och solade, badade, tog stradpromenader för att plocka snäckor och senare mot kvällen gick vi in på tiviolit som låg alldelsen bredvid. Jag och felicia åkte en karusell som var himla kul, kunde inte sluta skratta och innan vi gick mot tåget hem åkte även vi en till karusell med ida.

emma: stranden

Mer bilder från semestern, vi åkte till havet en dag och solade och på kvällen drack vi lite vin och käkade ostbågar. 

Lisa: the love to my dog

Kärleken till den här lilla tjejen går inte att beskriva <3

emma: galet snygg!

Jag har världens snyggaste pojkvän!
När vi hade vår semester tillsammas i lund bestämde jag att jag ska ta kort på johns outfit och inte bara min.
Och han ställde upp och kommer få göra det många gånger till, tycker det är så kul hih!