Elin: text


emma: happy

 
Foto: Anneli
Sådär glad var jag igår tills jag tappade min iphone i stengolvet och skärmen är helt randig. Får alltså använda en gamal sony ericsson som endast har facebook som knappt fungerar. Hallelujah! Får lämna in den imorgon när jag ska till västerås och umgås med han i några dagar medans jag är ledig. Om nån timme ska jag jobba min sista natt för denna vecka, fyfan va skönt. Puss

Lisa: min examensfest

 
Examensfesten med min underbara familj och nära vänner blev helt fantastisk. Det var så roligt att (nästan) alla kunde komma och jag hoppas verkligen att alla hade det lika trevligt som jag. Jag älskar ju när alla är samlade, det är så himla underbart. Tack till alla er som kom och gjorde den här dagen till den bästa, jag älskar er <3

Lisa: examensfesten

Idag har jag firat min examen med underbara människor! Är så tacksam och glad för alla som kom. Tack för att ni gjorde min dag Efter firandet drog jag & mins tjejer vidare hem till mig och drack lite vin. Mina underbara tjejer! Fler bilder kommer kanske imorgon.


fia-lotta: matt corby - secret garden show

Så här glada var vi under hela kvällen!

Här är en till video.

Kolla i HD! 

Ida: HAAAAAAHAH

alltså dör! så jävla kul!!!

elin: I didn't know I was lost..


elin: svart klänning

Sämsta bilderna...Jag ska ha på mig den imorgon så då kan jag lägga ut fler bilder! Men åh vad jag älskar den här klänningen!<3 Från H&M.

fia-lotta: matt corby - secret garden show


Bättre bild om ni kollar med HD! (de ändrar man på det lilla "hjulet" som ligger på samma rad som playknappen) 
 
Här är en video jag filmade igår under konserten när han sjunger låten brother. Åh han är så galet duktig, och ni ser ju hur mysigt det var.


Lisa: imorgon

Idag håller jag och Johan på med en massa förberedelser inför imorgon. Imorgon ska jag ha examensfest för nära och kära och det ska bli så roligt, däremot räcker inte kylskåpet till egentligen. Hehe ;-)


emma: todays outfit

shorts - avklippta jeans från 2hand, topp - h&m, kofta - 2hand

fia-lotta: matt corby - secret garden show

Här är några bilder från Matt Corbys secret garden show som var igår. Finaste konserten jag varit på. Hemma hos en främmande människa på deras mysiga trädgård med massor av fina människor som samlats där för samma sak. Åååh!! Så himla mycket lyckorus, han var så galet bra live och allt var så himla fint och bra.
Det kommer mer bilder och video därifrån, för jag filmade även!