Fia-Lotta: Stockholm imorgon, tipsa mig!

Imorgon åker jag till stockholm, ska köpa julklappar, leta efter en vinterjacka och lite annat. 

Någon som vet något mysigt café i stockholm, bra lunch ställe, 2handaffärer eller har någon favorit affär/matställe som ni vill tipsa om? Skriv gärna, har inte så stor koll på alla affärer och matställen i stockholm. (kommer inte kunna blogga under helgen,men kommer ha med kameran!)

4 kommentarer
Skrivet av: Sofia

TGI Fridays och Michelangelo (pizzeria i gamla stan) har jättegod mat!

2013-11-29 @ 17:06:36
Bloggen: http://sofiavaha.blogspot.se
Skrivet av: jenny

Jag besöker jämt ett cafe som heter "Vetekatten" i stkh! :D jättemysigt men kan vara lite fullt, men jätte mysigt! Den ligger på kungsgatan 55, vet inte exakt var det ligger dock för jag bor inte i stkh/hittar inte så bra i stkh :)

2013-11-29 @ 19:10:45
Skrivet av: Lisa

Vid medborgarplatsen finns både pop, stadsmissionen och beyond retro! Googla adress bara!

2013-11-30 @ 01:21:48
Skrivet av: Ebba

Så vitt jag har förstått tycker du mycket om mysiga cafér, kanske lite hipsterställen och så. Då skulle jag absolut tipsa om Café String på söder! Nytorgsgatan 38 ligger det på, hur mysigt som helst! Medborgarplatsen heter tunnelbanestationen. Bengans på Drottninggatan (t-centralen tunnelbana) är ju bara den bästa musikaffären i hela stan, när det gäller lunch skulle jag tipsa om La Neta på Barnhusgatan 2, gångavstånd från t-centralen. Superbilligt och supergoda tacks! Annars är vigårda ett perfekt lunchställe, också väldigt billigt och de har så goda hamburgare! Ligger på Regeringsgatan 48, nära till t-centralen och till östermalmstorg. För second hand skulle jag tipsa om Beyond retro på Drottningggatan, Uppåt Väggarna på Rosenlundsgatan 1 (t-bana mariatorget). Myrorna på Götgatan 79 är också ett tips, t-bana medborgarplatsen! Sen såklart stadsmissionen finns i kulturhuset på sergelstorg, och på hornsgatan 58, t-bana slussen eller mariatorget. Hoppas du får en jättebra dag i Stockholm!

2013-11-30 @ 09:25:14

Här får du kommentera:

Du heter:
Brukar du kommentera?

Din e-mail: (Bara vi som ser den)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

bloglovin

RSS 2.0