Ida: Kul att vara ekonomisk

Alltså ni anar inte HUR taggad jag är på att flytta hemifrån och få vara ekonomisk!!! Handla mat efter säsong, göra storkok och frysa in, göra matscheman, slänga ihop billiga recept och planera osv. Jag kommer säkert tävla med mig själv hur lite jag lägger på mat varje månad. HUR KUL!? ;) Jag älskar att vara ekonomisk! Jag skulle vilja säga att jag är rädd om mina pengar och håller hårt i dom. Jag är absolut inte en snåljåp som stannar hemma för att jag inte vill spendera pengar ;). Men jag gillar att hitta billigare alternativ. Tex, istället för att köpa take away mat och käka i parken tar jag med mig mat hemifrån som blivit över från dagen innan. 

Tänkte tipsa om en fantastisk hemsida! http://studentkrubb.se. Jag älskar att söka runt på hemsidan efter billiga/goda och enkla recept! Så ett tips till er som lagar egen mat och försöker äta/leva billigt. Maträtterna är väldigt basic så tips till er som kanske inte har lagat så mycket mat men vill börja göra det :D!


1 kommentar
Skrivet av: ida

Håller så med dig! längtar också! Så roligt att jag känner igen mig i så mycket du skriver! (menar typ alla dina inlägg då haha)!

Svar: Ida svarar: Woho :D Va kul!!! Så heter båda Ida också! woho ;)!!
systrarnabackstrom.blogg.se

2014-07-05 @ 11:31:26

Här får du kommentera:

Du heter:
Brukar du kommentera?

Din e-mail: (Bara vi som ser den)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

bloglovin

RSS 2.0