Ida: Dagens naglar

åh, längtar tills dom är långa igen!! Trivs inte alls i så här korta naglar! Fy ;)

Elin: I'm home...

and I'm dead. Har varit vaken i över 24 timmar.. haha. Imorgon börjar jag jobba så får gå och lägga mig tidigt ikväll. Bilder från Cypern kommer upp lite då och då.

Lisa: feminist

Jo, jag är feminist. Jag har inte riktigt gillat ordet förr. Det låter så tråkigt på något vis och jag förknippar det med att man hatar män osv. Men nu har jag läst på och lärt mig att jag visst är feminist. Att vara feminist handlar ju inte bara om att tycka att kvinnor och män är lika värda utan att alla människor är lika värda, oavsett kön, etnicitet, sexuell läggning och annat. Alla är lika mycket värda.
 
Därför blir jag så irriterad på människor som är så inkompetenta att de tror att "Vita" är viktigare än "svarta", att heterosexuella är viktigare än homosexuella och att männen är viktigare än kvinnorna... Fyfan vad egoistiskt. Vi är alla människor och bara för att vi har det så bra i Sverige så betyder ju inte det att t.ex. afghaner inte förtjänar att ha det lika bra.
 
 Jag bara ÄLSKAR Andréas låt 'Vilka är ni?'. Den är ju inte ny men jag hörde den faktiskt för första gången igår. Klockren text iallafall. Vad säger ni om detta?
 

Elin: !
Ida: Midsommarkrans

Här har ni bilder på mina midsommarkransar från 2012,13 & 14. Tycker personligen att årets var finast.
Vilken tycker ni?!  

Så himla kul att kolla tillbaka på bilder från 2012. Känns så himla längesedan nu men ändå inte. Jag har firat midsommar tre år i rad i Hyde Park i London. 2012 var garanterat roligast hittills :D!

Elin: sista dagenInatt åker jag till flygplatsen. Ska bli så skönt att komma hem! Vädret hemma verkar dock inte så himla skönt.. Hehe

Elin: 3

jag saknar min långa lugg. :)

Lisa: examensfirande

 
I Fredags efter jobbet var det dags för Emmelies examensfest. Emmelie är en av mina närmsta vänner, hon är verkligen som en syster och nu har hon äntligen blivit färdig beteendevetare hon också :D
Det bjöds på jättegod mat och efterrätter och det var så trevligt folk på festen så jag hade verkligen jätteroligt.
 
 
 
Emmelie öppnar presenter :)

Ida: Babysit


Har varit barnvakt heeeeela dagen idag. Jag gillar inte att sitta barnvakt på helger. Det är liksom min lediga tid ;)! Men det har väl gått bra. Vi drog ner till stan för att luncha lite pizza på en italiensk restaurang. Gött var det! Efter det drog vi till lekparken sen hem och kikade på film. Nu är dom i sängen och jag har äääääääääntligen min egna tid för mig själv ;)!! Är lite förkyld också så det suger. Dock är det på bättringsvägen, skönt det iallafall! 

Tycker ni borde bli lite bättre på att kommentera!! :D Vi har några goa läsare som kommenterar mycket!! SÅ himla kul!!! PUSS på er! Ni som inte kommenterar så mycket får gärna slänga in en kommentar lite då och då. Kanske berätta vad ni vill läsa, någon fråga, osv! ;)

Elin: !
Elin: 2


emma: cityfestivalen

Efter jobbet igår gick jag och josefin till cafe gränden och käka god mat. Sen gick vi ner till cityfestivalen och lyssna lite på takida och gick runt på området. Blev en lugn fredag eftersom jag jobbar idag. :)