Hur vi träffade våra pojkvänner

Hej! har följt er väldigt länge och gillar er sjukt mycket! 
kan inte du skriva hur du och Victor blev ihop/träffades? eller om alla vill skriva hur de fick sina pojkvänner. Jag hade precis än men det tog slut och mår lite sådär nu, har ni något tips på hur man kan göra för att komma över det? Älskar er blogg!

Lisa svarar: Jag och Johan träffades på jobbet ;-) Jag fick sommarjobb på Seco sommaren 2008 och där var han, den där skäggiga karln som var otroligt blyg men väldigt duktig på sitt jobb. Han var väl ingen jag var intresserad av i början (har var ju så mycket äldre än mig) men vi började skriva lite på bilddagboken och sen på jobbfesten som var i juli så hånglade vi på fyllan (SÅÅÅÅ pinsamt att komma tillbaka till jobbet efteråt... ÅNGESTEN var total!). När Johan la ut en bild på bilddagboken om en låt; The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel (som nu är "vår" låt) så kommenterade jag den bilden tyå såhär "Den där låten är helt underbar" och då blev Johan chockad över att jag lyssnade på dem och på den vägen är det. Under hela den sommaren dejtade vi och jag minns att Johan faktiskt skjutsade mig till jobbet några gånger (när han själv hade semester). Den 20 september 2008 är vår "Vi blev ihop" dag och nu är vi här, 5 1/2 år senare. Jag är mer kär i honom nu än vad jag var i början och jag hoppas innerligt att jag får spendera resten av mitt liv med den här karln. Han är ALLT man kan tänka sig behöva (förutom att han kan vara något lat ibland, hehe ;-)). Han får mig att känna mig så trygg och mitt liv har aldrig varit såhär stabilt förut. Jag har så tur, för jag vet hur jobbigt vissa människor har det med sina partners.
 

Emma svarar: Jag och min barndomskompis Linda var på krogen i västerås i april 2012, dansa och hade kul. John var då där med en kompis, han fick syn på mig men vågade inte säga någonting och trodde då att allt va försent när vi hade dragit, jag minns att jag gick förbi han en gång under kvällen. Några dagar senare hade jag blivit taggad i en bild med min kompis Hanna som var vän med johns kompis på facebook så han hade sagt det till John och han la till mig efter många om och men. Jag är inte en sån person som lägger till vem som helst men jag gjorde det den gången och sen började vi skriva, det som gjorde mig intresserad av han även fast jag knappt sett han var att han inte alls va så på, det kan ju vara så att frågar man varför dom lagt till en sån är det för att man är antingen snygg eller vad de nu kan vara. Men ha erkännde inte det och sen skrev vi inte på en månad, sen var det ändå nått där som gjorde att jag inte kunde låta bli så jag skrev till han en månad efter ungefär och sen nån vecka senare tror det var i slutet av maj? eller i juni någongång som vi "träffades på riktigt" det var också på krogen. Ap nervös men efter det började vi umgås på fritiden och en månad senare efter det blev vi tillsammans och vi har hållt ihop i över 1.5 år nu & bor tillsammans. Kärlek vid första ögonkastet (utan att vi visste om det).

 
Fia-Lotta svarar: Jag och victor gick på samma skola, då när vi gick på DCC. Jag tyckte han var såå himla söt, berättade bara för mina kompisar att "Det finns en kille på min skola, han är sååå söt!!!!". Jag la till han på facebook, vi började följa varandra på instagram och tumblr. Sedan gillade vi ofta varandras bilder på instagram, rebloggade varandras tumblr bilder osv, fast vi pratade aldrig i skolan eller så. Men sen skrev han till mig på facebook, vi började skriva oftare och sen i februari förra året träffades vi för första gången. Vi båda är lite blyga och vi var väldigt nervösa så det blev rätt tyst första gången vi träffades, men sen fortsatte vi att träffats, mer och oftare och det är jag så glad för!! 
 
 
 
Ida svarar: Va kul att du gillar vår blogg va glad jag blir ^^. Jag svarar gärna också på denna fråga eftersom det är många som frågar.  
Jag träffade James 26 maj 2012 första gången här i England (Chelmsford). Jag och min kompis Sandra var ute och festade här i Chelmsford på Missoula. Där träffade vi James och hans kompisar i slutet av kvällen. Jag bad Sandra att fråga om dom  kunde fixa efterfest (eftersom jag inte vågade fråga). Just då var jag inte dugg intresserad av James utan var mer fokuserad på efterfesten ;). James var dock på mig och ragga lite och jag bara "skrattade" åt honom lite sådär "dröm vidare typ". Jag var liksom inte ett dugg intresserad av honom!!!  Både jag och Sandra sov kvar på efterfesten och dagen efter frågade James om mitt nummer. Jag ville egentligen inte ge mitt nummer och tyckte det var sjukt pinsamt. Så jag sa att jag inte kunde mitt mobilnummer i huvudet (vilket jag inte kunde). Då frågade han om han kunde lägga in sitt nummer i min mobil och ringa. Men då sa jag att jag inte hade några pengar haha. Men iallafall, han la in sitt nummer och tröck ring, och visst hade jag pengar.. hahahah pinsamt!!!

Sedan den dagen hängde vi lite till och från. Jag vågade inte erkänna för  vänner/familj att jag och James träffades (som mer än kompisar) så jag sa att vi bara var kompisar. Jag minns när Lisa berättade för Farmor att jag "dejtar" en kille som heter James. Jag blev jättesur på Lisa och sa att det inte alls var sant utan att vi bara var kompisar. Jag ångrar idag att jag blev så arg.. haha! Men jag var så himla osäker och "rädd". Dels för att jag aldrig haft ett färhållade och för att jag någonstans i det hela visste att en dag kommer jag åka tillbaka till Sverige så kommer det funka eller inte?!.  

Men det var inte förrän på min födelsedag 1 feb 2013 vi bestämde att "vi provar och ser vart det leder, men nu dejtar vi". Idag har vi varit tillsammans i över 1 ^^, och mina planer är att stanna i England. Hur länge?! det får framtiden avgöra. Jag kommer förmodligen detta år flytta in med James och hans kompis och börja jobba i London.
Jag är världens lyckligaste och jag har världens bästa pojkvän. Han är så jävla bäst :)!

Jag och James på min födelsedag 2013. Denna dag bestämde vi att "nu dejtar vi på riktigt". <3

2 kommentarer
Skrivet av: Jassy Pedersen

vilket roligt inlägg!! :D

2014-03-23 @ 18:09:15
Bloggen: http://jassypedersen.blogg.se
Skrivet av: Rebecca

Nu när ni ändå har gjort ett inlägg om er pojkvänner, kan ni inte göra ett inlägg om era tatueringar? Vissa av er har ju fler än andra ;) Skulle vara kul att veta idéerna bakom dom!

Svar: IDa svarar: Vi har redan gjort det för länge sedan :)! prova att googla "systrarna backstrom tatuering" Så kommer det säkert upp. Kram
systrarnabackstrom.blogg.se

2014-03-23 @ 22:02:47
Bloggen: http://bexonce.blogg.se/

Här får du kommentera:

Du heter:
Brukar du kommentera?

Din e-mail: (Bara vi som ser den)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

bloglovin

RSS 2.0