Ida: Frågestund om Ida del 1

Fråga: Vilka länder har du besökt? 
Svar: Sverige, Norge, Finland, England Turkiet, Spanien, Thailand och Grekland. (sedan har jag mellanlandat med flyg med det räknar jag inte med) 

Jag vill se en make up challenge, kanske Anneli kan göra på dig? 
Svar: Det är fortfarande två videos som vi inte lagt upp ännu. Anledningen till det är att jag inte haft orken/lust att fixa med dom. Eller det är en video kvar men det tar så sjuuuuuukt långt tid. Det tar seriöst en hel dag. Så får se när dom kommer upp ;)!

 d e l   1 .   T v å   d e l a r   k v a r ! 

Hur ser det kommande året ut för dig? 
Svar: Jag vet inte riktigt om jag ska vara ärlig. Jag antar att jag blir kvar hos familjen året ut? Men jag försöker planera in en nagelutbildning så jag blir diplomerad inom akryl och gelé så jag kan jobba med det på sidan om och dra in lite extra pengar. 

Har du några inplanerade resor? 
Svar: Tyvärr inte!

Hur är det mellan er systrar, vilka har bäst kontakt med varandra, vilka är mest lika eller skiljer ni er ifrån varandra grymt mycket, vore kul att få reda på allt möjligt och mer om alla era personligheter... 
Svar: Eftersom Emma och Elin är tvillingar så skulle jag säga att dom har bäst kontakt. Dom har liksom hängt ihop sedan födseln, de har gått i samma klass upp till gymnasiet och delar samma vänner.

 m a s s a   b i l d e r   f r å n   n ä r   v i   v a r   y n g r e 

Hej, hur länge har du bott i London?
Svar: Jag bor inte i London utan i Chelmsford. Och det har jag gjort i snart 2 år. Den 19 maj blir det 2 år. Men nu nu James bor i London så åker jag in dit över helgerna

Hej hej! Älskar bloggen och läser den dagligen :) Här är några frågor: 
Hur lång tid tog det innan du blev van med att använda engelska dagligen? 
Svar:
hmm, jag skulle nog vilja säga att jag fortfarande inte är van. Eller alltså det finns ju tillfällen där jag måste tänka till och stanna upp mitt i en mening för att fösöka komma på ordet. Men jag minns i början så undvek jag att ställa frågor osv. Det kunde vara om jag hade en fråga om städningen hos familjen eller om jag letade efter något på affärer osv. Men nu frågar jag hej vilkt om jag undrar över något. Även så känner jag mig säker och inte längre nervös över att behöva ringa och boka tid till sjukhuset eller om jag behöver hjälp med mitt engelska bankkort. osv..

Fanns det någon period då du ångrade att du åkte iväg? 
Svar: Nej :)

Vad var det första du tänkte på när du kom fram till flygplatsen i England? 
Svar: Oj, ehm!? minns inte.. Haha.
 d o m   f ö r s t a   d a g a r n a   i   C h e l m s f o r d

Skulle du kunna göra fler videobloggar? Dem är så himla bra och roliga :)
Svar: Jaaa jag ska försöka göra fler!!! :D


0 kommentarer

Här får du kommentera:

Du heter:
Brukar du kommentera?

Din e-mail: (Bara vi som ser den)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

bloglovin

RSS 2.0