Ida: Frågestund om Ida del 2

skin care routine? :)
Svar: Har tyvärr inte riktigt någon routine... Jag brukar dock använda "Spot Zapper" på mina finnar. Det känns som att den funkar om jag duttar på flera flera gånger om dagen. Men annars inte. Sedan om jag känner mig torr i ansiktet så använder jag mig utan av en ansiktskräm från märket Origins två gånger i veckan. 
Och oftast så använder jag ansiktsskrubb från The Body Shop.
Bilder på produkterna och vart ni kan köpa hittar ni under bilderna.

 Simple rapid action spot zapper. HÄR kan du sköpa den.
Origins drink up intensive overnight mask. HÄR kan du köpa den
Vitamin C micridermabrasion. HÄR kan du köpa denna

hur länge kommer du stanna i England? kommer du stanna där för resten av ditt liv alltså flytta dit permanent med tanke på att du hittat en kille i England? :) ha det bra , kram :)
Svar: Ingen aning. Det får framtiden avgöra!  :) Men jag kommer förmodligen att flytta in till London och skaffa jobb inom det närmsta året. kramkram

 
skulle du kunna berätta lite om dina framtidsplaner? plugga/jobba/resa? :)
Svar: Har inga direkta planer. Men jag tänker mig en nagelkurs så jag blir diplomerad inom akryl och gelé kommer att ske detta år. Vet inte än om jag vill flytta in till London och börja jobba detta år eller om jag ska köra nästa. Det visar sig.
 
prickigt i ombre.
 
Jag går också bf, med dina gamla lärare , för visst gick du på Brinell ? 
Men nu till frågan, jag vill också bli au pair efter studenten, hur blir man det ? Och vad får man i "lön" eller vad man ska säga ?:)
Svar: Woho lyx dig världens bästa lärare! Jajamen det gjorde jag. Om du googlar au pair i London/England så kommer det upp massa hemsidor som du kan bli medlem på och genom företagen får du en familj som passar dig. Jag gick inte genom något företag utan gick privat. Lön varierar. Vissa får 70 medans andra får 120 pund i veckan. Beror helt på vart du jobbar, vad dina arbetsuppgifter är osv.

Vad får man inte missa får ställe (inte dom vanligaste turist ställerna) när man åker till London? 
Svar: Jag har inte hunnit upptäck London så speciellt mycket så jag kan typ bara turistställerna tyvärr. Prova googel ;)
Big Ben.

vet du något bra och billigt hotell i London som ligger centralt? 
Svar:
jag har tyvärr ingen aning!

vad gör du när du får hemlängtan? Får jag hemlängtan så hjälper det att jag gråter en skvätt eller pratar med James :). Det är inte ofta jag får hemlängtan dock. Vilket är skönt :)!

är du ledigt varje helg
Japp det är jag. Det finns så klart undantag då jag måste sitta barnvakt. Men det händer inte ofta.
Mina helger spenderar jag i London nu förtiden. Dels för att jag har tröttnat lite på Chelmsford och såklart för att James bor där:) 0 kommentarer

Här får du kommentera:

Du heter:
Brukar du kommentera?

Din e-mail: (Bara vi som ser den)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

bloglovin

RSS 2.0