Ida: Extra jobb

Först och främst så är jag medveten om att jag redan använt bilderna jag bloggat om under i ett annat blogginlägg. Men eftersom jag inte hittar min kamerasladd så kan jag inte lägga upp nya :( Det suger för jag har massa bilder på kameran som jag vill blogga om. Meeeeen det får jag väl vänta med!

Annars så sitter jag just nu och dricker kaffe. Har varit över hos grannen och lekt lite med hennes bebis. Jag vet inte om jag har berättat det? Men jag kommer att jobba extra åt en ensamstående mamma och hennes lilla son på 14 månader. Från första början så var det meningen att jag skulle jobba som "night nanny". Alltså jag skulle ta hand om honom om nätterna eftersom han inte har fått in någon sovrutin ännu. Han vaknar upp om nätterna och gråter. Men tydligen så har det gått bra dom senaste nätterna så vi väntar och ser hur det blir med det.

Men annars så kom vi överrens idag om att jag ska komma över på onsdag och jobba på morgonen. Vi börjar med en timmes barnvakt när hon är i huset men lite ifrån oss. Planen är den att vi ska få honom att bli van att vara utan mamma i några timmar. Eftersom att hon kommer att behöva börja söka jobb/jobba. Och när hon börjar jobba så kommer jag att hoppa in och vara hans nanny. Men jag jobbar såklart fortfarande kvar hos min familj. Men eftersom jag har dagarna för mig själv och inte gör så speciellt mycket så passar det bra att jobba åt någon annan och tjäna extra pengar:)!Ungen är förövring sååååååååå himla söt!!! och vi klickade på en gång första gången vi träffades. Jag älskar ju barn så inte undra på!

4 kommentarer
Skrivet av: Elin

fina bilder!

Svar: Ida svarar: tack snälla:D !
systrarnabackstrom.blogg.se

2014-11-10 @ 17:45:14
Bloggen: http://niles.blogg.se
Skrivet av: moa

Åhh va gossig outfit!

Svar: Ida svarar: Ja :D :D !!
systrarnabackstrom.blogg.se

2014-11-10 @ 17:49:47
Bloggen: http://moasiim.webblogg.se
Skrivet av: Emma

Härlig med extra jobb! :) Huvudsaken du trivs med det du gör.. :)

Svar: Ida svarar: Ja eller hur! :D
systrarnabackstrom.blogg.se

2014-11-11 @ 16:29:03
Skrivet av: Kajsa

Alltså vart är din tröja ifrån? Dör så mysig den ser ut att vara!

2014-11-23 @ 14:59:45

Här får du kommentera:

Du heter:
Brukar du kommentera?

Din e-mail: (Bara vi som ser den)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

bloglovin

RSS 2.0