Lisa: när livet är perfekt


Det är en märklig känsla, den när livet är för bra för att vara sann. Jag har alltid haft någonting negativt i livet, något jag velat förändra/förbättra. Men, när jag skulle göra en ny sån lista härom veckan så fick jag en chock. Ja det var verkligen en chock. Det fanns fyra delar att skriva ner "dåliga" saker i, dessa var: Kärlek, arbete, vänner & välmående. Jag kunde inte hitta EN enda grej att skriva. Jag har det så himla bra! Jag har ett spännande och roligt jobb, jag har Johan som är en helt fantastisk sambo, jag har underbara vänner och mitt välmående är bra. Det enda skulle väl vara att jag borde lägga lite mer tid på kost och träning.

Den känslan, när ingenting negativt finns i mitt liv. Den känslan har jag aldrig känt förr. Den är mäktig, underbar och jag inser hur rik jag är. Inte på pengar utan jag är rik på alla plan i livet. Mitt liv är det bästa livet och jag kan bara tacka mig själv. Jag har valt att bara ha bra vänner i min närhet, jag har valt att plugga flera år för att ha ett roligt jobb, jag har valt att bli tillsammans med en kille som inte bara är skitsnygg, utan som är pålitlig också. Jag har valt att tro på mig själv, jag har valt mitt eget liv. Trots en svår uppväxt har jag gjort mitt liv stabilt. Trots att jag vuxit upp med en ostabil grund, så har jag skapat mig en grund att stå på som är trygg. Jag, bara jag, har gjort detta. Tack!

5 kommentarer
Skrivet av: Moa

Blir så inspirerad! Det är exakt sådär jag önskar att känna inom ett par år! Du är fantastisk som klarat av att ta dig så långt på egen vilja! Stå på dig Lisa, du är en fantastisk inspirationskälla! Kram

Svar: Åh vad go du är ^^, Tack så mycket! Kul att kunna inspirera!
systrarnabackstrom.blogg.se

2014-10-12 @ 22:50:05
Bloggen: http://moasiim.webblogg.se
Skrivet av: Kajsa

Blir så pepp på livet av dig. Woho !

Svar: Vad roligt att läsa ^^,
systrarnabackstrom.blogg.se

2014-10-13 @ 02:39:45
Bloggen: http://wanderlustes.blogg.se/
Skrivet av: Emmelie

Blir glad ända in i själen när jag läser det här. Jag har känt dig i alla dina faser i livet, och jag har aldrig sett dig så sprudlande lycklig som nu. Mår du bra så mår jag bra ❤️

Svar: ❤️❤️
systrarnabackstrom.blogg.se

2014-10-13 @ 06:23:16
Skrivet av: Kajsa

Har läst er blogg i ett år nu och blir alltid så glad när jag ser att du har gjort ett inlägg. Tror det är dig jag identifierar mig mest med och jag blir så fascinerad av dig. Du är en helt normal människa men du kan se det fantastiska i vardagslivet och det gör mig så glad, längtar tills den tidpunkten då jag kan känna så!

Svar: Vad kul att läsa Kajsa ^^, Tack för att du delar med dig :)
systrarnabackstrom.blogg.se

2014-10-13 @ 20:48:11
Skrivet av: Anonym

Underbara du! så bra du är Lisa!!

Svar: Åh tack du anonyma vän :)
systrarnabackstrom.blogg.se

2014-10-14 @ 22:11:19

Här får du kommentera:

Du heter:
Brukar du kommentera?

Din e-mail: (Bara vi som ser den)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

bloglovin

RSS 2.0