Vår fina syster


Idag fyller vår fina Lisa 22 år. Vi älskar dig Lisa och vi vet inte hur vi skulle kunna klara oss utan dig!♥ //Dina systrar

elin: undervattenskamera - vilken färg??


Åh, bestlut ångest. Jag ska beställa en undervattenskamera snart och jag vet inte vilken färg?.. Rosa, grön, rosa eller blå? HELP ME!! please.
HÄR hittar ni dom.

elin: Sommar i Cypern

Det jag var/är så glad över är att, den 4 juli åker jag till Cypern och är där tills den 16 augusti, alltså 6 veckor!!! Ska vara Au Pair hos min kusin&hennes man! Och så ska jag få ta hand om deras barn. Åh, det ska bli så sjukt jävla underbart&så sjukt roligt!! Jag längtar så himla,himla mycket!!

elin: tillbaka.


Jag fick låna en dator från skolan tills min är klar. Snacka om jag är lycklig!! Det här med att vara utan en dator bara under en dag, gick tyvärr inte så bra.. haha!

Lisa: Västerås

Jag och Johan har haft det bra i Västerås! Jag har köpt en jättefin blus som jag är så lycklig över ^^, Vi åt god mat på Jensen Böfhus och nu sitter vi på Espresso House och vilar benen innan bion :)


Ida: ut och springa

har inte varit nere på stan något idag (känner mig lite rastlös)
sååå bestämde mig för att dra mig ut och leta efter en bra springrunda!


Just what we did!


Helt galet. Tre av oss syrror gjorde precis det som står på bilden. We just booked a ticket and soon we're leaving. Ida är ju redan i England (bestämdes typ 1 vecka innan hon gav sig iväg), Jag (Lisa) ska till Norge 10 juni (bestämdes för en vecka sedan) och Elin ska till Cypern 4 juli (Bestämdes i veckan). Nu blir det bara Emma och Fia kvar hemma. Är inte det lite galet? Vi har alltid levt efter att man ska göra så mycket man kan medans man är ung och vi lever upp till det väldigt bra tycker jag :-) Så nu får ni blogginlägg från fyra olika länder (England, Norge, Sverige och Cypern).

Ska ni också vara spontana och dra iväg bara sådär? Berätta för oss vad ni har för planer och inspirera andra som skulle vilja göra en spontangrej men inte vet VAD :-)

Ida: jonesandjonesfashion

Här kommer fyra döööö snygga klänningar från http://www.jonesandjonesfashion.com
Funkar PERFEKT till studenten eller avslutningen!

(En aning dyra kan jag tycka. Men inte mer än 800kr*)

Klänningarna är från: http://www.jonesandjonesfashion.com


Lisa: birthdaykid

Tänk att idag är det 22 år sedan jag föddes! Herregud ;-) Jag och Johan ska fira den här dagen genom att åka till Västerås, äta god middag och kolla på bio (Hunger Games). Myspys! Imorgon blir det lite kalas med kompisar och på lördag firar jag med familjen :-)

Ha en bra dag.


Ida: BÄST!! ♥ ♥ ♥

Sandra visade mig förre helgen ett gäng svenska killar som gör videoklipps på youtube!
och japp! dom är GARANTERAT min nya favoriter!
WÖÖÖÖÖ dom är så jäääääääävla roliga och klippen är as bra gjorda!


hahahahahahahahahahhahaha!!!!! detta är verkligen min humor!


min favorit!!! HAHAHAHA jag dör ♥

elin: åh herre gud

jag är kär.

Lisa: Hugos förskolelopp

Idag hade Hugo (vår storasysters son) ett litet Björkstalopp för förskolan. Dom skulle springa runt ett spår och i mitten fanns det vätskekontroll, sååå gulligt! Jag, Johan och Elin var där och tittade tillsammans med vår storasyster Anneli och Hugos storebror Ludde ^^, Supermysigt!!