Ida: Instagram

// 1 - slutade tidigare från skolan, lunchade/shoppade och fikade på stan. // 2 - ÄCKEL njure (kidney) USCH!!!!!!!!  // 3 - jag äter verkligen ALLT men detta var fan det vidrigaste jag ätit. Var nära på att spy. Jag trodde det skulle vara kidneybönor, men nej då kindey var det! Alltså njure! FY FAN VA äckligt det var. och luktade åt helvete  // 4 - mina babyrosa naglar // 5- Felix och jag // 6 - orka diska?
// 7 - DJ killens garderob (han som jag och victoria efterfestade hos förra lördagen) Världens snyggaste tröjor, heh!  // 8 - bakiskäk på nandoz // 9 - Mitt Victoria Secret lipgloss matchade mina naglar.

Ida: babyrosa

Skulle ha lagt upp dessa bilder igår, men på någotvis glömde jag tydligen!?
iallafall här har ni mina babyrosa naglar (VÄX NAGLAR VÄX!)
Nagellack från primark :)

emma: hundra

T-shirt- monki, jeans- rutmfl. 

Ikväll blir det 100-dagarsfesten, Hörs!!

Lisa: det här med barn och sånt

Jag fick en fråga som jag tänkte ta i ett inlägg, för det är säkert fler som funderar!
 
"Då har jag en liten fråga till dig Lisa (eller kanske till er alla), kollat lite bland "frågor och svar" men hittar inget sånt. Hur känner ni kring barn? :) Är det något ni vill ha och när isånna fall? :)"
 
 
Jag har alltid älskat barn och har så länge jag kan minnas pratat om vad mina barn ska heta och drömt mig bort. Jag kan inte tänka mig ett liv utan barn. Nu har ju jag och Johan varit tillsammans i fem år iår så det börjar liksom bli lite mer seriöst kanske.
 
Som sagt så vill jag ha barn och vi pratar ofta om det. Dock har Johan alltid sagt att han inte vill ha barn, men nu när hans vänner har fått barn och han själv börjar närma sig 30 så har han börjat känna sig mer redo. MEN jag tror inte att han vill ha barn nu och det vill nog inte jag heller riktigt. Jag vill ju ha ett fast jobb först, ett större boende och en stadig inkomst med ett bra sparande. Jag kan inte säga när vi kommer att vara redo för jag vill nog gärna gifta mig först och där är ännu ett stort problem, för Johan vill abolut inte gifta sig men jag håller på att försöka övertala honom (SÅÅÅ romantiskt... not!).
 
 
Men ni kan ju ana hur sugen man blir på en liten kott när man har vänner som har fått barn. Dom är ju så himla bedårande ^^, Hur tänker ni kring detta?

Lisa: Veterinären

Alice har varit hos veterinären och blivit nedsövd för första gången! Hon drog bara ut en tand som tur var så farligare än så var det inte men hon är ändå lite trött och fundersam. <3


elin: studentkryssningen

Några bilder från i måndags och tisdags. Nu vill jag bara ta studenten!!!!!!!
Och tack söta du som kom fram och sa att du läste vår blogg och tog kort:) blev helt chockad.. haha!

fia-lotta: lyckorus i febertillstånd.

Har feber och lyckorus, inte bästa kombinationen. Fast det är himlans fint även fast huvudet värker, febern får sig en liten motståndare. Egentligen skulle jag inte orkat ha ett lyckorus just nu när jag är helt slut,men det kan ju inte jag kontrollera och det känns bra! Heja lyckorus i febertillstånd!!

 


Fia-lotta: filmtips?

Någon som vet om några fina, bra filmer man kan kolla på såhär på förkylningstiderna? Tipsa era favoritfilmer! ♥

elin: imorse

Vaknade klockan 10. Gick en morgonpromenad i vårvädret i 1 timme. Använde ansiktsmask som jag fick i födelsedagspresent(luktar så gott så vill typ äta upp den!) och så åt jag god frukost. Så sjukt bra start på en dag!

emma: orange

skjorta - cubus, tröja - lindex

elin: converse

linne-? jeans/tröja plagget - H&M

Ida: Sverige eller England ?

Jag är den som inte har bråttom med mitt liv. Jag känner inga måsten och lever dagen som den kommer. Men jag har börjat tänka lite på vad jag egentligen vill göra i framtiden och som vanligt så VET JAG INTE! Men en sak jag vet är att jag inte är klar med England. Jag känner verkligen för att stanna något år till här!MEN "problemet" är det att jag vill inte vara här au pair. Jag vill jobba, skaffa en lägenhet och bara leva? Kanske plugga? Skulle absolut vara något, men jag vet inte. Mest av allt känner jag för att börja jobba och hyra rum/fixa lägenhet eller något. Min familj här i England har bett mig stanna ett år till för barnen älskar mig och allt går verkligen hur bra som helst. MEN jag känner inte för att tjäna "ynka" 75 £ i veckan. Bo i ett hus som inte är mitt, inte ha den möjligheten att göra PRECIS som jag vill. Jag vill ha mitt egna! jag vill flytta hemifrån.Att åka tillbaka till Svergie lockar absolut liiiiiiiiite, men det beror på för det mesta på  familjen och vänner.
Jag är garanterad jobb (vikare) när jag kommer hem till Sverige (om jag kommer hem).  Vilket är skönt att veta!
Men ja, som sagt känner att Sverige kan vänta ett tag. Så vi får se vad som händer, jag har lite mer än 5 månader kvar att tänka/hinna ändra mig/ planera osv!