Ida: fortfarande ingen kamerasladd

Har fortfarande inte hittat min sladd till kameran... Så jag kan liksom inte riktigt ladda upp några bilder! :/
Men här har ni två bilder från i somras när jag och James hängde i marylebone. 
På  tal om J, idag åker han till Amsterdam med sin klass. Dom ska studera byggnader och massa. Sen blir det säkert massa fest och gå på strippklubbar ;). Ja sa åt han innan han åkte att han får mer än gärna gå på strippklubb om han nu så gärna vill det. Se men inte röra liksom! 

Ska bli spännande och höra vad J och hand vänner  hittade på när han kommer hem! ^^


 

2 kommentarer
Skrivet av: Anonym

så fina <3

Svar: ida svarar: hihi :D!
systrarnabackstrom.blogg.se

2014-11-06 @ 15:01:16
Bloggen: http://melindaslife.for.me
Skrivet av: Sofi

Måste bara säga att jag diggar dig som låter din pojkvän gå på strippklubb om han vill! Jag tycker att det är fint och sunt av dig! (Haha låter knäppt men... ta det rätt!)
jättefina är ni:)
kram

Svar: Ida svarar: Haha va kul att du tycker det:D!! Han blev faktiskt förvånad själv när han tog upp frågan! Alltså att jag sa att det är väl klart han ska gå på strippklubb om han vill det. Jag menar gå på strippklubb kommer ju inte att påverka våran relation på något vis. Jag är inte den flickvännen som bestämmer vad min pojkvän får och inte får göra. Jag litar på J och vet att han inte skulle göra något som sårar mig :D!
Tycker det är synd att vissa tjejer/killar håller varandra så hårt att man knappt får gå ut och festa med sina vänner, åka på festresor med sina vänner utan att någon ska bli sur. Man måste lita på varandra! Gör man inte det så är det något man får bygga upp tillsammans! :)! kram kram :*
systrarnabackstrom.blogg.se

2014-11-06 @ 20:59:29

Här får du kommentera:

Du heter:
Brukar du kommentera?

Din e-mail: (Bara vi som ser den)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

bloglovin

RSS 2.0