Ida: mobilstrul igen

alltsååå åååååååååh! Jag fick ett samtal igår om att min mobil är nu upplåst YAY! Funkade hur perfekt som helst till jag fick ett sms av james och lite senare efter så skickar Emma (syrran) ett meddelande på facebook och frågar varför James smsat henne?! Dååå är det alltså så att alla sms jag får skickas också till Emma?!??!

Jag har iiiiiiiiiiiingen aning om problemt var men jag tänkte att hon kanske har kvar något konto eller liknande på iphonen jag fick av henne?! Så jag bestämde mig helt enkelt att återställa och redera allt på mobilen och börja om från början.. Dumt gjort! För det gjorde att iphonen inte fungerade inte alls. Jag kunde inte uppdatera den genom itunes jag kunde inte återställa den genom itunes jag kunde inte göra något alls.. Så jag var ju sååå himla ledsen och irriterad så jag visste inte vad jag skulle ta vägen. Skickade ett sms (från Carlos gamla mobil som jag har lånat i snart en månad) till James och sa att han inte skulle ringa mig den kvällen för att jag kommer vara ledesen och tjura mig till sömns.. hahaahha!

När jag väl var inne på mitt rum så provade jag att starta min samung som gick sönder för någon månad sedan för skojs skull. Och gissa om den funkade eller.. ?! Hahaha ja!! Så himla stört. Så nu har jag varit och lämnat in min iphone IGEN och använder som vanligt min samsung. Får se hur länge den håller sig.. hehe!

Kan ju passa på och berätta att jag har tappat bort min kamerasladd till datoooorn också.. Så ni får ursäkta min för massa mobilbilder! Ska försöka hitta sladden!!
3 kommentarer
Skrivet av: MATILDA

Gud vad fin :)

Svar: ida svarar: Kram på dig :D !
systrarnabackstrom.blogg.se

2014-11-06 @ 14:32:08
Bloggen: http://matildays.se
Skrivet av: Matilda

Hej :) det hände så för mig också så jag fick meddelande både på min nya och gamla mobilen men testa det här:
Gå in på Inställningar -> Meddelande -> sen klickar du på Skicka och ta emot -> nu kommer det fram vilka mobilnummer och mail meddelanden ska skickas till. Du bockar sedan av dem du inte vill och så är det klart! Jag tror det ska funka! Kram :)

Svar: Ida svarar: Jag har redan lämnat in den och fått tillbaka och fått den fixat. Men ansolut bra att veta tills nästa gång :D !!!
systrarnabackstrom.blogg.se

2014-11-07 @ 09:42:10
Skrivet av: Matilda

Oj, läste aldrig klart resten av texten innan jag skickade. :P Ifall det skulle bli samma strul så kan du testa det iaf :) Ha det bra! Kram

2014-11-07 @ 09:44:45

Här får du kommentera:

Du heter:
Brukar du kommentera?

Din e-mail: (Bara vi som ser den)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

bloglovin

RSS 2.0