Ida: skriva dagbok

 
Jag minns så väl i början när jag var ny i Chelmfords så bestämde jag mig att köpa en dagbok för att skriva ner ALLT som skulle hända. Och jag skrev ner det mesta faktiskt! Hahaha, jag älskar att kolla tillbaka och läsa allt galet man lyckats uppleva. Det står massa om James (han var liksom den första killen jag träffade/raggade med) men det står också om andra ragg ;) Hahah! Jag är så himla glad att jag skrev den första tiden för den första tiden hände det såååååå himla mycket och det är verkligen minnen för livet och boken kommer jag ALLTID att spara!!! :D

När jag hade skrivit ut hela boken så tog det ett bra tag innan jag köpte en ny dabok. Dock var det ett superbilligt skrivhäfte som jag klistrade grejer på, målade om osv osv. Av någon anledning så var det inte lika kul att skriva i den. Jag behöver något som känns bra att skriva i så det står inte sådär supermycket i den. Men fortfarande massa roliga minnen! 

Denna vecka ska jag fan gå ner på stan och köpa en helt ny dagbok och börja skriva igen. Saknar att gå ner till Caffe Nero och sitta och skriva flera sidor. Bara få skriva av sig liksom :)!

1 kommentar
Skrivet av: Agnes

Såå mysigt med dagbok, särskilt när det verkligen händer något särskilt. Men håller med dig, man måste trivas med boken man ska skriva i!

Svar: Ida svarar: ja :D !! eller hur, annars är det inte alls kul att skriva!
systrarnabackstrom.blogg.se

2014-11-13 @ 21:14:03
Bloggen: http://agnesbjurek.blogg.se/

Här får du kommentera:

Du heter:
Brukar du kommentera?

Din e-mail: (Bara vi som ser den)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

bloglovin

RSS 2.0