Lisa: att önska rätt

 
Jag har alltid varit en person som inte riktigt varit nöjd med det jag önskat mig. Det är ju inte så att jag inte är nöjd med det jag får utan jag känner att det är jag som inte är påhittig nog med min önskelista. Fram tills min födelsedag i år, när jag bestämde mig för att jag skulle börja samla på porslin. Varje gång jag äter från min tallrik från Rörstrand eller dricker vin från iittala-glaset så blir det en lyxig upplevelse. Jag är fortfarade helt lyrisk över mina presenter jag fick den där dagen i maj. Det måste ju betyda att jag för första gången gjorde en bra önskelista?
 
Jag tänker ju så klart skriva ner samma önskelista till julen också men jag har lagt till färgen Ros i Swedish Grace-serien istället för Sten. Sen vill jag ha champagne-glasen och dessertskålen från iittala också samt fler vitvinsglas. Mvh, galna porslinstjejen ;-)
 
Har ni också haft problem med önskelistorna eller har ni också hittat något som ni kan börja samla på? Berätta gärna för mig om era önskelistor!

1 kommentar
Skrivet av: Tekla

Åh va otroligt fina grejer i kollaget! Jag har alltid haft samma problem som dig, tills för ett år sen då jag också insåg hur kul det var att börja samla på mig vinglas och finporslin. Just nu håller jag på och försöka bestämma mig för vilken tallriksserie jag önskar mig i julklapp :)

Svar: Spännande :) Jag velade länge mellan en av iittalas porslinsserie och swedish grace men valde den mer lassiska :)
systrarnabackstrom.blogg.se

2014-10-16 @ 21:21:17

Här får du kommentera:

Du heter:
Brukar du kommentera?

Din e-mail: (Bara vi som ser den)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

bloglovin

RSS 2.0